Как Манчестър Юнайтед потвърди с действията си изказване на Роналдо (СНИМКА)


Как Манчестър Юнайтед потвърди с действията си изказване на Роналдо (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1910 0

Въпреки че пълното интервю на Кристиано Роналдо за обстановката и положението в Манчестър Юнайтед все още не е излязло, изказванията на португалеца не спират да обикалят социалните мрежи. Вчера клубът излезе с официално изявления относно мнението на нападателя, но по-късно сякаш потвърди едно от изявленията му.

Роналдо внесе поглед не само върху мнението му за настоящия наставник на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг, но също и за собствениците на клуба, фамилия Глейзър.

„На собствениците на клуба, на тях не им пука за клуба“, категоричен бе португалецът. „Манчестър Юнайтед е маркетингов клуб – те взимат пари от маркетинг“.

Около 20-ина минути след като въпросното изказване се появи в „Twitter“ официалният акаунт на Манчестър Юнайтед сподели публикация, в която обявява разпродажбата по повод „Black Friday“ в онлайн магазина си. Постът обаче не се задържа дълго, защото беше изтрит, а противоречивите действия от страна клуба събраха немалко реакции.

Очаква се интервюто да бъде излъчено в сряда вечер, а настроението в съблекалнята на Португалия в момента не е особено „топло“ към португалеца.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички