След интервюто на Роналдо: Бруно Фернандеш посрещна "хладно" CR7 в лагера на Португалия (ВИДЕО)


След интервюто на Роналдо: Бруно Фернандеш посрещна "хладно" CR7 в лагера на Португалия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1669 0

Американската телевизия "CNN" разпространи много любопитни кадри, на които се вижда как Бруно Фернандеш се отнася доста "хладно" към своя съотборник на клубно (Манчестър Юнайтед) и национално (Португалия) ниво - Кристиано Роналдо.

Видеото е от съблекалнята на "мореплавателите" и е заснето в понеделник (14 ноември) вечер, след като футболистите на Фернандо Сантош започнаха да се събират в Лисабон преди старта на Световното първенство в Катар

*Португалците са в Група "Н" на Мондиал 2022 и ще играят срещу Уругвай, Гана и Южна Корея. На 17 ноември (20:45 ч.) пък имат насрочена контрола срещу Нигерия!

На кадрите от "CNN" се вижда как на влизане в съблекалнята Бруно съвсем вяло докосва Кристиано, който първоначално е с гръб към него, а след това Роналдо подава ръка за поздрав, но тя временно "увисва във въздуха". Все пак, Фернандеш се здрависва с него, но после се обръща бързо на другата страна и отива към друг съотборник, а CR7 остава видимо изненадан!

Факт е, че това се случва на фона на интервюто, което Кристиано Роналдо даде пред Пиърс Морган в неделя вечер (13 ноември), в което критикуваше остро ръководството на "червените дяволи" и старши треньора Ерик тен Хаг. Дали това очевидно напрежение между съотборниците ще се отрази върху играта на Португалия в Катар - предстои да разберем! Ето ги и ВИДЕОТО на "CNN":

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Манчестър Юнайтед не вярвали, че новороденото бебе на Роналдо е болно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички