Роналдо стори очакваното: нападна и фамилията Глейзър, но порази с думи феновете на Юнайтед (ВИДЕО)


Роналдо стори очакваното: нападна и фамилията Глейзър, но порази с думи феновете на Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2147 0

Продължават да излизат още и още части от най-коментираното интервю за последните дни - това на звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, взето от британския журналист Пиърс Морган. Както е известно, двамата имат добри отношения и поради тази причина португалецът реши да сподели мъките си, които е натрупал в клуба в последно време. Това се случва непосредствено преди Световното първенство по футбол, като дори все още не е излязло цялото интервю.

Сред последните излезли части е и най-очакваната такава: след критиките към повечето треньори, с които Кристиано работи след завръщането си, както и към бивши легенди на клуба, сега под прицела на португалеца попаднаха собствениците - фамилия Глейзър. Роналдо изрече на глас думи, които няма как да се харесат на който и да е привърженик на клуба - че на собствениците не им пука за Юнайтед, както и че тимът няма да бъде на върха в следващите две или три години.

"На собствениците на клуба - фамилия Глейзър, на тях не им пука за клуба. Това е професионален спорт, но... Манчестър Юнайтед е маркетингов клуб - те взимат пари от маркетинг. Според мен на тях не им пука за самия спорт. Не съм говорил с тях, откакто се върнах. Те дават цялата власт на президента, на спортния директор.

Привържениците винаги са прави. Те трябва да знаят истината. Те трябва да знаят, че футболистите искат най-доброто за клуба, че аз искам най-доброто за клуба. Заради това се върнах в Манчестър Юнайтед, но има неща в клуба, които не помагат, за да стигнем нивото на Сити, Юнайтед и дори на Арсенал. Сложно е, трудно е. По мое мнение би било много трудно за Юнайтед да е на върха в следващите две или три години" - заяви Кристиано.

Малко преди тези думи на португалеца пък излезе друга част от интервюто, в която Кристиано Роналдо посочва, че в Манчестър Юнайтед не вярвали, че новороденото му бебе е болно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички