В Манчестър Юнайтед не вярвали, че новороденото бебе на Роналдо е болно


В Манчестър Юнайтед не вярвали, че новороденото бебе на Роналдо е болно
Снимка: Getty Images

2022 0

Грандиозното интервю на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган продължава да излиза "на парчета", преди от Talk TV да излъчат цялото интервю с португалеца в сряда и четвъртък вечер. Последните откъси от интервюто на Роналдо са свързани с причината той да не вземе участие в предсезонната подготовка на Манчестър Юнайтед.

По думите на Роналдо, той не е взел участие в предсезонния лагер на отбора, защото е трябвало да бъде до семейството си в най-тежкия им период в личен план - загубата на едно от новородените близнаци. Джорджина и Роналдо все пак видяха повод и за семейна радост, след като на бял свят се появи тяхната дъщеричка.

Новородената дъщеря на Роналдо обаче е имала трудни първи дни след раждането, като семейството е трябвало да остане в болницата, за да може новороденото бебе да бъде под лекарско наблюдение. Кристиано смята, че ръководството на Манчестър Юнайтед не са му повярвали, че новородената му дъщеря е болна.

"Ръководителите на Манчестър Юнайтед изглежда не вярваха на 100% на това, че новородената ми дъщеря е болна. Болезнено е, защото не повярваха на думата ми", споделя Роналдо в интервюто пред Пиърс Морган. "Ето защо не присъствах на предсезонния подготвителен лагер. Трябваше да бъда там за семейството си."

"Не можах да участвам в предсезонната подготовка поради семеен проблем. Бордът и президентът на Манчестър Юнайтед някак си не вярваха, че нещо се обърка. Това ме накара да се почувствам зле", заяви още Роналдо, който вече е изцяло фокусиран върху Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички