Известен бивш футболист разкри: Пол Погба е "ОК" да играе за конкретен гранд от Европа


Известен бивш футболист разкри: Пол Погба е "ОК" да играе за конкретен гранд от Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1711 0

Известният френски нападател от близкото минало - Никола Анелка, разкри в интервю пред "RMC", че Пол Погба няма нищо против да облече екипа на френския гранд ПСЖ.

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед се намира в последните месеци от своя договор с "червените дяволи", а според много европейски медии световният шампион с Франция от 2018 година няма да подпише нов контракт и ще напусне "Олд Трафорд" през лятото.

Като фаворити за неговия подпис са сочени Реал Мадрид, ПСЖ и Ювентус (бившият му отбор), но Анелка заяви, че лично Погба му е разкрил следното:

"Дали Погба иска да дойде в Париж? Обсъдих това с него преди шест месеца и той нямаше нищо против да дойде в ПСЖ. Ако това се случи, ще забравим за всичките му контузии и ще видим, че е топ играч. Мисля, че това би бил чудесен вариант за него".

"Някои казват, че такъв трансфер няма да бъде добър за ПСЖ, тъй като Погба често е контузен. Аз обаче мисля, че тези травми се дължат на начина му на живот в Манчестър и това, че не се чувства добре в психологическо отношение. Това не е най-добрият клуб, в който може да се забавлява на терена и да демонстрира таланта си", бе мнението на Никола Анелка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО показа защо Кристиано Роналдо е недоволен от съотборниците си в Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички