"Болезнено" ВИДЕО показва защо Роналдо е недоволен от съотборниците си (ВИДЕО)


"Болезнено" ВИДЕО показва защо Роналдо е недоволен от съотборниците си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2892 0

Манчестър Юнайтед се отличи с ново разочароващо представяне, този път в Шампионска лига. "Червените дяволи" изиграха много слаб мач срещу Атлетико (Мадрид), който също е далеч от най-добрата си форма, като по чудо се спасиха от поражението в първия им мач от осминафиналния сблъсък.

Голямата звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо обожава да вкарва срещу "дюшекчиите", като това е втората му най-любима жертва след Севиля, ако съдим по реализираните му попадения. И португалецът обаче не стори нищо запомнящо се на "Уанда Метрополитано".

В интернет пространството все по-голяма популярност набира видео, за което феновете твърдят, че чудесно илюстрира защо Кристиано не е доволен от своите съотборници. То е няколко секунди и е от двубоя срещу Атлетико (Мадрид).

На него Юнайтед е организирал една от малкото си атаки, като топката е центрирана към Роналдо в наказателното поле цели три пъти. И трите обаче бяха кой от кой по-лош опит. Първо бе Виктор Линдельоф, след това Люк Шоу и накрая Маркъс Рашфорд.

Изглеждаше сякаш "дяволите" си подават топката от единия фланг на другия, а в края самият Кристиано сякаш обясни: "Трябва ми едно точно центриране, едно" - показвайки с недоволни жестове и физиономии. Можете да видите кадрите по-долу във видеото от материала.

Не е случаен фактът, че Ралф Рангник остана шокиран от първите 45 минути на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички