Търпението се изчерпва: Каза ли Антонио Конте "arrivederci" на Тотнъм?


Търпението се изчерпва: Каза ли Антонио Конте "arrivederci" на Тотнъм?
Снимка: Getty Images

1479 0

Старши треньорът на Тотнъм Антонио Конте остана меко казано разочарован от поредната загуба на "шпорите" в английската Висша лига. Късно снощи неговите футболисти загубиха визитата си на Бърнли, въпреки че преди броени дни бяха победили шампиона Манчестър Сити на негов терен.

"Това са фактите. Никой не заслужава да попадне в подобна ситуация. Дойдох в клуба с ясната цел да подобря нещата, но изглежда не съм достатъчно добър. Работя много, опитвам се да изведа играчите до най-доброто им ниво. Прекалено съм честен, за да си затварям очите за всичко", заяви унилият италианец след последния съдийски сигнал и намекна, че времето му в Северен Лондон изтича:

"Аз не съм свикнал с подобно положение. Ще има разговори, ще оценим ситуацията. В последните пет мача играехме като изпадащ отбор. Нещо не е както трябва и аз съм готов да поема отговорността си. Искам да завърша сезона, но четири загуби в пет мача са неприемливи".

Договорът на Антонио Конте с Тотнъм изтича в края на следващия сезон 2022/23!

Припомнете си какво каза мениджърът на "шпорите" след прекрасната победа на "Етихад" преди броени дни... Още тогава бе заявил, че "една победа не е достатъчна"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички