След 6:0 на "Анфийлд": Юрген Клоп похвали... защитата на Ливърпул


След 6:0 на "Анфийлд": Юрген Клоп похвали... защитата на Ливърпул
Снимка: Getty Images

2045 0

Късно снощи Лийдс отнесе 6 гола в своята врата, а старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че мърсисайдци не гонят Манчестър Сити, а просто ще се опитат да спечелят всичките си мачове до края на сезона:

"Честно казано, ние не гоним Сити. Имаме финал за Купата на Лигата в неделя, а Сити ще играят и вероятно ще спечелят, така че разликата отново ще стане 6 точки. Не съм сигурен, че ще имаме мач преди тях, така че авансът им може да нарасне и до 9 точки. Ние само трябва да печелим мачовете си и да бъдем в отлична форма", каза Клоп на пресконференция след мача и добави:

"Колкото и да обичам головете, които вкарахме тази вечер, обичам и "сухите" мрежи, защото всичко, което правим, се основава на отличното и организирано представяне в защита. Без него ние сме просто добър футболен отбор".

"Хареса ми решителността, която показахме тази вечер в защита. Това е интересен период от сезона, определено. Имаме финал, след това мач за ФА Къп и след това Уест Хем, като ние вече загубихме срещу тях този сезон. Така че никой не трябва да брои точките преди да играем с тях. Ние просто трябва да останем фокусирани", добави още наставникът на Ливърпул, след като тимът му временно се доближи на 3 точки от "гражданите" във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички