Класа на терена, класа извън него: Еланга "вкара" и в интервюто след мача (ВИДЕО)


Класа на терена, класа извън него: Еланга "вкара" и в интервюто след мача (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2958 0

Появилият се като резерва млад атакуващ футболист на Манчестър Юнайтед - Антони Еланга, се превърна в герой за своя тим, след като го спаси от това да загуби на "Уанда Метрополитано" от Атлетико (Мадрид). "Дюшекчиите" водеха и играеха по-добре до 80-ата минута, но тогава с първия си точен удар "дяволите" изравниха.

Еланга се разписа и преди няколко дни срещу Лийдс и това определено се харесва на феновете. Те обаче останаха доволни и след интервюто на младока след двубоя. Ето какво заяви 19-годишният играч на Юнайтед:

"Мисля, че това бе първото ми докосване. Мечтал съм за моменти като този. Казах ти (на интервюиращия) в Брентфорд колко спокоен и съсредоточен съм. Когато получавам шанс за изява, искам да се отблагодарявам на мениджъра. Искам да бъда възможно най-добрият играч, който мога да бъда, на терена. Оценявам шефа" - сподели Еланга.

"Иска ми се още няколко играчи да приемат Еланга като модел на подражание. Не защото Еланга прави всичко правилно, но защото се наслаждава на това, което прави на терена. Иска ми се да се наслаждаваме на терена" - пък заяви Рангник за Еланга. Освен това Ралф Рангник остана шокира от първите 45 минути за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички