Имало ли е разговор между Юрген Клоп и Стивън Джерард? Треньорът на Ливърпул даде категоричен отговор!


Имало ли е разговор между Юрген Клоп и Стивън Джерард? Треньорът на Ливърпул даде категоричен отговор!
Снимка: Getty Images

2804 0

В неделя (22 май) ще стане ясно кой ще бъде шампион на Англия за сезон 2021/22. Всичко е в ръцете на Манчестър Сити, който има точка аванс пред Ливърпул, но със сигурност феновете на мърсисайдци се надяват, че тяхната легенда Стивън Джерард ще успее да измъкне нещо с Астън Вила при гостуването си на "Етихад" (18:00 часа).

Говорейки на пресконференция преди домакинството на Уулвс, Юрген Клоп заяви, че не се е чувал по телефона със своя колега Джерард и изобщо не мисли за мача на Сити:

"На 100% Стиви ще се отнесе към този мач сериозно, сигурен съм, дори без да се налага да му се обаждам или каквото и да е било. Някои хора в клуба може и да са го направили вече, но аз не съм!", отсече немецът и продължи: "Манчестър Сити - Астън Вила е мач, за който не се притеснявам и не мисля за него ни най-малко".

Впоследствие Клоп отклони повече въпроси по темата, казвайки, че по този начин се демонстрира неуважение към отбора на Уулвърхямптън, който ще гостува на "Анфийлд" (22 май, 18:00 часа):

"Те няма да дойдат тук, за да бъдат част от нашите празненства. Те ще дойдат тук, за да се опитат да спечелят три точки. Трябва да сме готови за нашия си мач, а не за другия", посъветва мениджърът на Ливърпул.

Вижте още: Сделката е факт? Пол Погба е направил своя избор между ПСЖ и Ювентус

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички