Стивън Джерард: Когато говорите с мен, няма да ви се налага да се тревожите за почтеност


Стивън Джерард: Когато говорите с мен, няма да ви се налага да се тревожите за почтеност
Снимка: Getty Images

3968 0

Астън Вила, начело с легендата на Ливърпул - Стивън Джерард, бе на път да стъжни живота на мърсисайдци в 35-ия кръг на Висшата лига. "Червените" постигнаха изключително труден успех на "Вила Парк", което бе в разрез с очакванията на част от футболните фенове, че Стиви Джи няма да нахъса възпитаниците си срещу клуба на своето сърце.

Два кръга по-късно, в последния мач за сезона, съдбата изправя записалия със златни букви името си на "Анфийлд" халф и неговите възпитаници срещу прекия конкурент на "червените" за титлата. Именно те могат да пратят в екстаз всички, обичащи Ливърпул, който е само на точка зад "гражданите". 

"Не мисля, че някога ще ви се наложи да се тревожите за почтеност, когато става въпрос за мен, или за някого от играчите на Астън Вила", отговори Джерард на въпрос относно това дали ще хвърли същите усилия срещу Сити както в мача с Ливърпул.

"Не мисля, че въпросът е справедлив, тъй като ще направим всичко по силите си, за да спечелим трите точки. Ще се опитаме да бъдем възможно най-корави. Знаем, че разполагат с играчи от световна класа и с такъв треньор, но пък нашата форма е доста добра.

Ще опитаме да бъдем организирани и твърди доколкото можем. От наша гледна точка има три точки, за които ще играем и искаме да се борим за всяка една от тях", допълни легендарният полузащитник.

Ето какво отговори Джерард на въпрос дали ще помогне на Ливърпул за титлата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички