Сделката е факт? Пол Погба е направил своя избор между ПСЖ и Ювентус


Сделката е факт? Пол Погба е направил своя избор между ПСЖ и Ювентус
Снимка: Getty Images

7987 0

Световният шампион с Франция Пол Погба със сигурност ще напусне Манчестър Юнайтед след края на сезон 2021/22, тъй като договорът му изтича на 30 юни, а французинът категорично отказа да удължи престоя си на "Олд Трафорд".

В последните месеци европейските медии усилено твърдяха, че основните фаворити за подписа на 29-годишния халф са френският гранд ПСЖ и италианският Ювентус, а според популярното издание "La Gazzetta dello Sport" Погба вече е приел една от двете оферти...

Твърди се, че полузащитникът е избрал да се завърне в Торино, където вече игра между 2012 и 2016 година и именно там "изгря" неговата звезда!

Споменава се, че всичко между "старата госпожа" и Погба вече е договорено, а той ще получава по 10 милиона евро заплата на година, както и отделен бонус за самото подписване на договора. 

За период от почти 6 години, Пол Погба успя да изиграе 233 мача с екипа на "червените дяволи", в които се отчете с 39 гола и 51 асистенции. Ако горната информация се потвърди, той ще може да рестартира "сметката" си в Юве, която в момента е спряла на 178 срещи, 34 попадения и 40 голови паса!

Вижте още: Испански журналист хвърли в смут феновете на Реал Мадрид с информация за Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички