Испански журналист хвърли в смут феновете на Реал Мадрид с информация за Килиан Мбапе


Испански журналист хвърли в смут феновете на Реал Мадрид с информация за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

4212 0

Късно снощи (20 май) испанският гранд Реал Мадрид изигра последния си мач от Ла Лига за сезон 2021/22, завършвайки 0:0 на стадион "Сантяго Бернабеу" с Реал Бетис.

"Белия балет" отдавна си гарантира титлата във вътрешното първенство, а единствената интрига в момента е с колко точки преднина ще завърши пред вечния си враг Барселона. На този етап разликата е 13 пункта, но е възможно да бъде смъкната до 10, ако тимът на Шави Ернандес успее да победи Виляреал в неделя, 22 май (23:00 часа) на "Камп Ноу".

Разбира се, за Кралския клуб предстои още един изключително важен сблъсък до края на кампанията - ФИНАЛЪТ в Шампионска лига срещу Ливърпул (28 май, 22:00 часа). Настроението сред феновете на Реал е приподвигнато, а част от тях вече си стягат багажа за Париж, където ще се проведе финалният мач за "Ушатата"...

Един испански журналист обаче, успя да внесе лек смут в редиците им с твърдението, че президентът Флорентино Перес е посетил съблекалнята на отбора след равенството с Бетис, за да им сподели лоша новина, свързана с бъдещето на Килиан Мбапе.

Гийем Балаге написа в профила си в "Туитър", че Перес е признал пред футболистите и треньора Карло Анчелоти, че звездата на ПСЖ НЯМА да играе на "Бернабеу" от сезон 2022/23:

"Току що ми споделиха, че Флорентино Перес е съобщил на футболистите в съблекалнята, че Мбапе няма да дойде. Нека изчакаме да видим какво има да казва самият Мбапе, преди да потвърдим каквото и да е", гласи постът на Балаге.

През вчерашния 20 май вече се появиха информации, че парижани са успели да склонят Мбапе да остане при тях с оферта, на която трудно може да се откаже, а малко по-късно и майката на футболиста разкри каква е разликата между двете предложения от Реал Мадрид и ПСЖ (подробности четете в двата линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички