Томас Тухел разкри каква цел му е поставена от новия собственик на Челси


Томас Тухел разкри каква цел му е поставена от новия собственик на Челси
Снимка: Getty Images

2322 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че е провел разговор с новия собственик Тод Боели и двамата са се обединили около целта да прекъснат хегемонията на Манчестър Сити и Ливърпул, а германецът подчерта, че се нуждае от подкрепата на американеца за обновяването на отбора.

От клуба ще си тръгнат цяла плеяда от играчи. Защитниците Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен отказват да подновят договорите си и ще напуснат като свободни агенти, а Сесар Азпиликуета и Маркос Алонсо са пред раздяла със "сините" от Лондон. Германецът призна, че това го е принудило да преосмисли трансферните си планове.

"Ще бъде много трудно да наваксаме изоставането си, като се има предвид положението на другите два отбора - Ман Сити и Ливърпул, които вече подобряват състава си и поставят един след друг еталон във всички аспекти на играта.

"Може би ще е достатъчно да намерим естествен заместник за определена позиция и да запазим всички останали. Изведнъж губим двама, трима играчи в отбрана и това всъщност е притеснително. Това е огромно, огромно предизвикателство, предвид факта, че има пречки около официализирането на собствеността", завърши той.

А ето кои играчи ще пропуснат двубоя Челси- Лестър тази вечер(19.05) от 22:00 ч.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички