Уулвс ще получи много пари, ако Ливърпул стане шампион


Уулвс ще получи много пари, ако Ливърпул стане шампион
Снимка: GettyImages

2698 0

Уулвърхемптън може да получи доста пари по сделката му с Ливърпул за трансфера на Диого Жота. Това може да се случи, ако португалецът стане шампион с мърсисайдци през уикенда.

Новината излезе от Daily Mail, който също така пише, че в Англия имат опасения относно ценностите на играта, която в последния кръг ще изправи двата отбора един срещу друг.

Ливърпул изостава на точка от Манчестър Сити в класирането на Висшата лига на Англия и може да стане шампион, ако победи в неделя „вълците“, докато Сити допусне грешна стъпка при домакинството си на Астън Вила.

Жота подписа с „червените“ през септември 2020-а година с трансфер на стойност 45 милиона паунда. Уулвс получи пет милиона от тях предварително, а останалото зависи от постигнатите резултати от играча.

Нападателят оправда напълно очакванията в новия си отбор, а от бонуси Уулвс прибра други 15 милиона за Жота. Ако тимът стане шампион, то в касите на „Молиню“ от Мърсисайд ще пристигнат нови 12 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички