Юрген Клоп за Дивок Ориги: Една легенда си тръгва от клуба


Юрген Клоп за Дивок Ориги: Една легенда си тръгва от клуба
Снимка: Getty Images

2252 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че нападателят Дивок Ориги ще напусне клуба това лято, като се очаква нападателят да се присъедини към Милан, когато договорът му изтече. 27-годишният играч е със статут на резерва и не съумя да се пребори за титулярно място в състава на мърсисайдци.

Белгийският национал се превърна в любимец на феновете, откакто бе привлечен в отбора през 2015 г. , с поредица от емблематични голове, най-вече с двете си попадения срещу Барселона в полуфиналите на Шампионска лига и с победата си в края на мача срещу Евертън през 2019 г.

"Очаквам Ориги да получи специално сбогуване. За мен той винаги ще бъде легенда на Ливърпул и за мен беше удоволствие да работя с него. Без съмнение един от най-важните играчи, които съм имал. Където и да отиде, ще успее на 100 процента", каза германецът.

"Това, което се случи тази година, е възможно благодарение на цялата група от футболисти, които притежават световна класа. Младежите също изиграха своята роля, което също беше хубаво. В момента нямам представа кой иска да си тръгне, но ако някой дойде при мен и каже, че има клуб, за когото иска да се състезава, ще му предложим оферта", завърши наставникът на английския колос.

Междувременно Ливърпул ще се опита да се подсили със звезда на Аякс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички