Гари Невил за Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш: Ревльовци


Гари Невил за Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш: Ревльовци
Снимка: Getty Images

2078 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил се изказа изключително критично за двама от лидерите на тима - португалците Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш. Припомняме, че Невил е бил съотборник с Роналдо при първия му престой на "Олд Трафорд".

"Говорим за езика на тялото, говорихме го и по-рано през сезона, когато Роналдо избяга от игрището след мача с Евертън. Той избяга и този път, избяга и срещу Уотфорд, когато всички знаеха, че мениджърът ще бъде уволнен.

И Бруно, който също мрънкя. Те са двама опитни играчи. Унищожително е за младите, когато двамата най-добри гледат на останалите сякаш не са достатъчно добри. Не ме интересува как си играл, трябва да отидеш и да пляскаш на феновете в края на мача. Отиди при тях, особено когато си най-добрият в света и един от най-великите за всички времена.

Дразнещо е за мен от два месеца насам. Най-добрият играч в твоя отбор... Те двамата само мрънкят един на друг, те са двама ревльовци. Вижте ги на терена, наистина, ръце във въздуха, оплакват се за всичко. Бяха шокиращи през първата част.

Уволниха миналия мениджър. Ралф Рангник няма да бъде уволнен, той има само няколко седмици с тях, но честно казано, те ще уволнят много мениджъри, ако продължават така" - заяви Невил. Самият Роналдо сътвори и безумие, за което е късметлия, че не бе изгонен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички