Ралф Рангник не е доволен от играта на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник не е доволен от играта на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1824 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обяяви, че не е никак доволен от представянето на неговия тим в двубоя срещу Нюкасъл, завършил 1:1. Той смята, че играчите му въобще не са следвали плана за срещата.

"Не съм доволен, въобще не ми хареса. Искаме да подобрим контрола си над мачовете, но днес въобще не контролирахме срещата, с изключение на някои съвсем редки моменти. Това изисква енергия и физика, печелене на вторите топки, бърза транзиция. Във всеки един от тези компоненти не бяхме на ниво днес. Накрая спечелихме точка, което е добре, но представянето ни сериозно трябва да се подобри. Когато след 7 минути игра губиш с 0:1 на "Сейнт Джеймсис Парк", нещата няма как да са лесни", смята Рангник.

Германецът наблегна на това, че тимът му трябва да стане по-агресивен във физическите сблъсъци.

"Ако искаш да спечелиш като гост на Нюкасъл, трябва да си по-стабилен във физическите сблъсъци. Трябва да бъдем по-агресивни. Не видях нищо подобно днес и затова играта ни страдаше. Когато имахме топката, в много случаи я губехме твърде лесно. Дори и през второто полувреме, след като отбелязахме изравнителния гол и съперникът имаше няколко контузени играчи, пак не успяхме да вземем контрола над мача. Тук не става дума за тактическата ни постройка, а за агресията и енергията, които липсваха. Трябва да работим над това", ядосва се специалистът.

Ето и кой е първият футболист, който ще напусне Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички