Юнайтед с абсурдно кошмарен показател срещу предпоследния Нюкасъл


Юнайтед с абсурдно кошмарен показател срещу предпоследния Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1102 0

Манчестър Юнайтед пропусна да се настани на 5-ото място във Висшата лига, след като завърши наравно 1:1 срещу предпоследния във временното класиране Нюкасъл. "Червените дяволи" играха много слабо и дори не бяха далеч от поражението в този сблъсък.

В действията на играчите на Ралф Рангник се забеляза много брак, а топката бе постоянно губена от играчите на Юнайтед. Това до голяма степен бе предизвикано от отличната игра на Нюкасъл и пресата високо по терена.

И звездите на манчестърци нямаха ден. Показателно е, че отборът е загубил топката умопомрачителните 167 пъти срещу Нюкасъл! Прави впечатление и че двигателят на тима Бруно Фернандеш е губил притежанието нетипичните за него цели 26 пъти - най-много от всички останали.

Маркъс Рашфорд, Диого Далот, Джейдън Санчо, Скот Мактоминей, Алекс Телес, Хари Магуайър и Рафаел Варан също са губили топката над 10 пъти, като именно грешка на последния доведе до попадението на Сент-Максимен.

Фред също е с двуцифрени показатели (10), въпреки че бе заменен още на почивката между полувремената. Голямата звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо пък е загубил топката 9 пъти в срещата със "свраките".

Именно Роналдо се забърка в дискусионна ситуация, след като направи безумно влизане, но получи само жълт картон (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички