Безумието на Кристиано Роналдо, за което получи само жълт картон (ВИДЕО)


Безумието на Кристиано Роналдо, за което получи само жълт картон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3535 0

Манчестър Юнайтед се завърна към мачовете, след като последните му два двубоят от Висшата лига бяха отменени заради коронавируса в клуба. "Червените дяволи" обаче отново показаха много колеблива игра и дори бяха надиграни от предпоследния в класирането Нюкасъл.

Двата тима завършиха при равенство 1:1, а критики за играта си получи голямата звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо. Той остана през цялото време на терена, но не помогна по никакъв начин на тима си, за да измъкне нещо повече от срещата.

Той дори се замеси в една ситуация 10-ина минути след началото на второто полувреме, когато резултатът бе все още 1:0 в полза на "свраките". Кристиано влезе доста грубо и силно в Райън Фрейзън и го повали на земята.

При по-внимателен преглед се вижда и че дори ползва лакътя си. В крайна сметка главният съдия му покажа жълт картон, който му е 4-ти до момента през сезона във Висшата лига. Според мнозина обаче, тук Роналдо можеше да бъде изгонен. Вижте видеото по-долу в материала и преценете сами дали е трябвало да получи жълт, или червен картон.

Очаквано, след двубоя мениджърът Ралф Рангник не бе доволен от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички