Репортер с грозни думи към звездата на Нюкасъл след Х-са с Юнайтед (ВИДЕО)


Репортер с грозни думи към звездата на Нюкасъл след Х-са с Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1836 0

Нюкасъл изигра един от най-силните си двубои през тази кампания и спечели точка срещу Манчестър Юнайтед при равенството 1:1, като няма да е пресилено да се каже, че "свраките" заслужаваха победата повече, отколкото "червените дяволи".

За играч на мача бе избран Жоелинтон, който се отличи със страхотно представяне. След мача той застана пред камерата и говори през микрофона на "Скай Спортс". Репортерът на място бе Патрик Дейвидсън, но след първите му думи мнозина го разкритикуваха сериозно.

"Жоелинтон, мога ли да бъда напълно честен? Не знаех, че си толкова добър" - сподели Дейвидсън, а играчът на Нюкасъл се засмя леко и сякаш неудобно от думите. Поведението на Патрик бе заклеймено като неуважително и недопустимо.

"Опитвам да давам всичко за отбора, този път се получи. Опитвам да помагам на отбора да стигне до 3-те точки. Трябва да изведем позитивните неща и да продължим напред. Разбирам какво иска от мен на терена треньорът" - сподели самият Жоелинтон след срещата.

Той не отговори на репортера, но под някаква форма това стори Шон Лонгстаф, който бе до съотборника си. "Ако питате всеки от съблекалнята ни, всички знаем, че всъщност той е толкова добър, без значение какво хората отвън говорят и неуважителното отношение, което получава".

По време на мача пък от Нюкасъл имаха сериозни претенции за червен картон на Кристиано Роналдо, който направи безумно влизане (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички