Играч от Висшата лига и Световното първенство в Катар заловен и обвинен в изнасилване


Играч от Висшата лига и Световното първенство в Катар заловен и обвинен в изнасилване
Снимка: Getty Images/Guliver

1827 0

Медиите в Англия "гръмнаха" с поредната новина за арестуван поради съмнение в изнасилване футболист от Висшата лига

Случай - пореден

Подобни обвинения станаха съвсем обичайни във футбола в последните години. По-голямата част от тях в крайна сметка се оказват несъстоятелни, но и достатъчно негативни, за да повлияят лошо на кариерата или личния живот на даден играч.

Кой е въпросният футболист?

Името на поредния такъв "Daily Mail" към момента не съобщава. Изданието обаче информира, че той е взел участие в Световното първенство в Катар.

Твърди се, че това не е първото подобно обвинение към въпросния състезател, който имал 2 предишни - от април 2021-ва година и юни миналата година. Предполагаемото трето престъпление е извършено в Хертфордшир, южна Англия през февруари 2022-ра година.

"The Sun" съобщава, че играчът не само е бил заловен, но и разпитван в продължение на часове от полицията. През лятото униформени посещават имението му в северен Лондон.

Реакцията на клуба му

Междувременно, клубът, чийто цветове брани, отказва да го санкционира, докато твърденията по негов адрес не бъдат доказани. Това означава, че той ще продължи да се подвизава по терените.

Съвсем наскоро и друга суперзвезда от европейския футбол получи подобни обвинения, които повлияха сериозно на личния му живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички