Бербатов към звезда на Юнайтед: Спри да се перчиш и да вбесяваш хората!


Бербатов към звезда на Юнайтед: Спри да се перчиш и да вбесяваш хората!
Снимка: БГНЕС

26611 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, посъветва крилото на тима Антони да спре с "безполезните" си финтове. Миналото лято английският гранд плати 86 милиона паунда за бразилеца, но засега впечатленията от изявите му са смесени.

23-годишният футболист вкара 6 гола за "червените дяволи", но редовно е критикуван за хитростите и финтовете си и Бербатов вижда това като проблем.

"Ако тормозиш опонентите си, те ще изкарат всички "дяволи" от теб и няма да имаш уважението на футболистите, срещу които играеш. Проблемът му е, че може да вбесява хората и трябва да поправи това", заяви българинът за "Betfred".

"Смятам го за добро попълнение. Въпреки това, според мен понякога той заслужава критики, защото се перчи на терена и се опитва да накара противниците да изглеждат като глупаци по негативен начин.

Често неговите хитрости не носят нищо на отбора и той трябва да се отърве от тези негативни елементи в играта си. Тогава това значително ще увеличи влиянието му върху отбора.

Ако се отърве от тези черти, тогава може да се подобри много, защото има голям талант, страхотни качества и вкарва чудесни голове", коментира бившата звезда на "червените дяволи". А ето кой играч препоръча той на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички