Давид де Хеа: Който не иска да остане в Манчестър Юнайтед, нека да си ходи


Давид де Хеа: Който не иска да остане в Манчестър Юнайтед, нека да си ходи
Снимка: Getty Images

1807 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа заяви, че всички играчи, които не искат да защитават фланелката на клуба, трябва да напуснат това лято.

"Червените дяволи" допуснаха поражение с 0:1 срещу Кристъл Палас, за да сложи край на катастрофалния сезон, в който спечелиха най-малък брой точки в ерата на Висшата лига. Отборът ще играе в турнира Лига Европа от следващата кампания.

"Чувството е неприятно. Нивото, което показахме през последните три-четири месеца, не е достатъчно, за да спечелим мач от Висшата лига, бяхме небрежни, загубихме няколко лесни топки около нашето поле, това е невъзможно, за да побеждаваме, каза Де Хеа пред клубната телевизия.

"Искам просто да бъда позитивен, да забравя за този сезон. Новият мениджър (Ерик тен Хаг) беше на трибуните, така че това е добър сигнал. Надявам се, че през следващия сезон нещата ще се подобрят - това вече е минало. Всички знаем, че всички се представихме зле.

"Хората, които не искат да останат, просто да си тръгват, а тези, които наистина искат да играят за тима, които искат да се борят за него, нека си починат добре през лятото, да се подготвят духом и телом и да бъдат готови да се борят отново през следващия сезон", завърши той. 

А ето какво отрови съблекалнята на Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички