Трагичен Манчестър Юнайтед не убеди, че иска Лига Европа, но все пак се класира


Трагичен Манчестър Юнайтед не убеди, че иска Лига Европа, но все пак се класира
Снимка: GettyImages

1677 0

Манчестър Юнайтед не убеди, че иска и може да се състезава във втория по сила евротурнир Лига Европа след загуба с 0:1 от Кристъл Палас. Юнайтед обаче все пак се класира, след като прекият конкурент Уест Хям загуби с 1:2 от Брайтън.

Единственото попадение в срещата отбеляза Уилфрид Заха, който се възползва от немърливостта в отбраната на гостите, за да ги накаже в 37-ата минута.

Юнайтед започна нахъсано срещата срещу Кристъл Палас. "Червените дяволи" се нуждаеха поне от точка, за да си подсигурят мястото в Лига Европа.

Набезите на възпитаниците на Ралф Рангник бяха непрестанни, но усилията им така и не се увенчаваха с успех през първото полувреме.

Кошмарни първите 45 минути за "дяволите" направи Уилфрид Заха, който откри резултата в 37-ата минута, след като никой от 3-ата защитници пред нападателя не понечи да го спре и след изстрел от границата на пеналтерията резултатът бе открит. 

Юнайтед не убеди, че иска да спаси участието си в Лига Европа през следващия сезон. Кристъл Палас тотално неутрализира футболистите от Манчестър, които изглеждаха изключително изморени и беззъби.

До края на срещата нищо не помогна на "червените дяволи" да открият пътя към вратата на противника, който постигна престижна победа срещу именития си съперник. 

Манчестър все пак се класира за Лига Европа, след като прекият конкурент за 6-ото място Уест Хям загуби последния си мач срещу Брайтън с 1:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички