"Твърде много Instagram-играчи" или какво отрови съблекалнята на Юнайтед


"Твърде много Instagram-играчи" или какво отрови съблекалнята на Юнайтед
Снимка: Getty Images

1903 0

В съблекалнята на Манчестър Юнайтед има сериозни проблеми и това е информация, която чуваме не за първи път. Според "Daily Mail" повратният за разрушаването на съблекалнята момент е настъпил през март, няколко дни преди мача с Манчестър Сити (1:4). Тогава футболист на "червените дяволи" е разговарял с журналист и му е споделил неласкави мисли за капитана на тима Хари Магуайър.

Статията, която излезе 2 дни преди мача със Сити, съдържаше следното изречение: "В лични разговори играчите на Манчестър Юнайтед си задават въпроси за играта на Магуайър и смятат, че представянето му не отговаря на нивото на клуба". Тъй като информацията е била достоверна, останалите футболисти на тима не са имали съмнение, че тя идва от някой от съблекалнята. Повечето играчи и членове на треньорския щаб смятат, че знаят откъде е дошла информацията.

Ефектът от публикацията е бил катастрофален за атмосферата в клуба. В момента между играчите цари такова недоверие, че нормалните отношения между тях е трудно да бъдат възстановени. И тъй като това не е първи такъв случай за сезона, мениджърът Ралф Рангник се е срещнал с лидерите на отбора, за да оправи нещата.

Един от тях е казал на треньора, че ако си е избирал състава по-рано през седмицата, това е можело да помогне. Казал е и, че отборът трябва да работи върху физическите си показатели. Това мнение обаче веднага е бил отхвърлено от друг лидер, присъствал на срещата. Той е заявил, че тренировките е нужно само да бъдат забавни.

Общо мнение на лидерите на Юнайтед е, че в отбора има твърде много Instagram-играчи, за които външният им вид и имиджът са по-важни, отколкото отборните резултати. А ето колко нови играчи ще вземе в тима Ерик тен Хаг и на какви постове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички