Бащата на Кристиан Пулишич със загадъчен пост в социалните мрежи


Бащата на Кристиан Пулишич със загадъчен пост в социалните мрежи
Снимка: Getty Images

2900 0

Бащата на Кристиан Пулишич бързо изтри пост в социалните мрежи относно отношението към сина му в Челси след загубата с 1:0 от Евертън в мач от Висшата лига

Баща му Марк Пулишич реши да изрази разочарованието си в социалните медии, след като видя, че синът му отново е на пейката на "Гудисън Парк".

Публикацията гласеше: "Тъжното е, че той обича този клуб, съотборниците си и Лондон. Влага сърцето и душата си в това да бъде професионалист. Напред и нагоре, моето момче. . . предстоят големи 6 месеца". 

Американският национал не попада в плановете на мениджъра Томас Тухел през този сезон, като в 17-те от 33-те му участия влизаше в игра от резервната скамейка.

За последно 23-годишният играч изигра цял мач срещу Бърнли през март и дори успя да отбележи, както и да асистира за победата с 4:0. Миналия месец той вкара и победния гол в последния момент срещу Уест Хем Юнайтед.

Той се присъедини към Челси през 2019 г. и имаше голямата задача да запълни обувките на Еден Азар, който премина в Реал Мадрид.

А ето как феновете на Евертън скриха топката на футболист на Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички