Барселона ще пробва да отмъкне още един футболист на Челси?


Барселона ще пробва да отмъкне още един футболист на Челси?
Снимка: Getty Images

1585 0

Проблемите в редиците на Челси се задълбочават. След санкциите срещу клуба поради конфликта в Украйна немалка част от футболистите на "сините" са почти сигурни напускащи през лятото. Нов такъв се очаква да бъде левият бек на отбора Маркос Алонсо.

Според един от най-доверените журналисти за футболни трансфери в света - Фабрицио Романо, с 31-годишния испанец са се свързали представители на Барселона. Каталунците ще се опитат да отмъкнат защитника от "Стамфорд Бридж", като вече са започнали проучване относно потенциалната цена, която ще трябва да заплатят. 

По информация на Романо футболистът носи своето уважение към настоящия си отбор, но има желание да се завърне в родината си това лято. Това прави Алонсо един от най-сериозните кандидати, който да засили конкуренцията по левия фланг на защитата на "лос кулес".

Договорът на испанеца с Челси изтича през 2023 г. Това означава, че испанският гранд ще трябва да заплати минимум 15 млн. евро за правата му като сумата може да набъбне. Настоящият ляв краен защитник на каталунския тим - Жорди Алба, има контракт с отбора до 2024 г. От клуба обаче ще искат да разполагат с втора опция, която да бъде конкуренция за позицията.

Вижте една от другите опции на каталунците за този пост

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички