Реал Мадрид иска да отмъкне още една звезда на Челси


Реал Мадрид иска да отмъкне още една звезда на Челси
Снимка: GettyImages

2359 0

След като почти сигурно ще привлече Антонио Рюдигер със свободен трансфер от Челси, Реал Мадрид е хвърлил поглед на още един ключов играч на „сините“ от Лондон. Става въпрос за десния халф-бек Рийс Джеймс, който е много важна фигура в състава на Томас Тухел и освен това е много млад и с отлична перспектива за бъдещето.

Той пропусна голяма част от сезона поради контузия, но въпреки това Джеймс отново зае титулярно място в отбора. Той е един от младите играчи на Челси, около които се очаква лондончани да изградят още по-боеспособен отбор с мисъл за бъдещето.

Ситуацията с англичанина обаче е деликатна, тъй като въпреки ключовата роля в отбора, той е един от най-нископлатените футболисти в тима. Така стоят нещата и с Мейсън Маунт. Много важна ще бъде позицията на новите собственици на Челси относно двамата футболисти и дали техните заплати ще бъдат увеличени.

Именно поради тази причина Реал планира да привлече английския национал, но евентуално през 2023 година, когато биха могли да го вземат за по-малка трансферна сума. Приоритет сега пред мадридчани са Антонио Рюдигер и Килиан Мбапе. „Кралете“ следят и ситуацията около талантливия халф на Монако Орелиен Чуамени, който е желан от Челси и Ливърпул.

Що се отнася до трансфера на Рюдигер, вижте колко ще струва той на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички