Жозе Моуриньо разкри кой е изгонил Мохамед Салах от Челси


Жозе Моуриньо разкри кой е изгонил Мохамед Салах от Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2023 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо говори за втория си престой в Челси и това как бе продаден Мохамед Салах. Египетският национал сега е във вихъра си с екипа на Ливърпул, а Специалния не крие, че звездата на мърсисайдци се представя отлично през кампанията.

"Тази година имаше много изненади и една от тях безспорно е Мо Салах. Той изживя много, научи много и сега се превръща в завършен играч. Той пасва идеално на отбора си, на мениджъра си, както и на тактиката. Това не ме изненадва.

Хората казват, че аз изгоних Салах от Челси. Обратното е. Аз купих Салах, а Челси го продаде. Той обаче бе при нас много млад. Нямаше физика, не беше готов психически. Всичко бе трудно за него. 

Пратихме го под наем. Той също бе съгласен, искаше да натрупа игрови минути. Отиде във Фиорентина и те го харесаха. Фиорентина започна да настоява да го купи и от Челси го продадоха, а не аз, ОК?"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички