Накиснаха Куртоа в клюкарски скандал в националния отбор на Белгия


Накиснаха Куртоа в клюкарски скандал в националния отбор на Белгия
Снимка: Getty Images/Gulliver

1592 0

Бившият треньор на Белгия Марк Вилмотс направи сензационно разкритие свързано със звездата на "червените дяволи" Тибо Куртоа. Според специалиста звездата на Челси е давал информация за стартовите състави, както и тактически указания на медиите. 

"Имам проблем с някой, когато показвам какво искам от моя отбор и след 15 минути тази информация вече я има във всички социални мрежи. Това значи, че някой е продал информацията, някой от играчите. От няколко френски журналисти разбрах, че бащата на Куртоа го е правил. Това означава, че той е един човек, който не уважава родината си", сподели Вилмотс.

"Това ме унижава, защото аз трябва да чакам един час, за да науча подобна информация за другия отбор. Просто не е честно, защото те знаят нещата много по-рано от мен. Те имат повече време, могат да подготвят всичко. Това е цялата драма. Такова нещо не се случи на Световното първенство в Бразилия", заяви още бившият треньор на Белгия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички