Юрген Клоп е сигурен: Този отбор ще спечели трофей


Юрген Клоп е сигурен: Този отбор ще спечели трофей
Снимка: Getty Images/Guliver

975 0

След като бе представен преди малко повече от три години като мениджър на Ливърпул, Юрген Клоп даде задължителната си първа пресконференция, в която обеща, че ще превърне феновете от "съмняващи се" във "вярващи" и в рамките на този период той изведе тима си до три финала - Купа на Лигата, Лига Европа и Шампионска лига. Той обаче и в трите случая остана със сребърните медали, а на "Анфийлд" очакванията за отличия са големи.

Германецът даде интервю за "Daily Mail", в което за пореден път обеща да остави отпечатък със спечелен трофей. Той е сигурен, че сегашната му селекция притежава всичко необходимо да спечели нещо, но все още не знае кога ще стане това.

"Казвал съм го няколко пъти: Не знам кога, но съм сигурен, че този отбор ще спечели трофей. Наистина не знам кога ще е, но нека заедно се наслаждаваме на моментите до тогава. Да се наслаждаваме на света, на футбола, на пътуването и на това, което сме постигнали до сега - страхотни времена. Не искам хората след време да кажат: имаше един период от 20 години, в който не печелихме нищо, но при Клоп поне беше забавно. Това не е нещо, което искаш да постигнеш и още имаме време да направим нещо, с което да ни запомнят и допълнително да вдигнем нивото си", споделя Клоп.

БУФОН ЗА СТАДИОНИТЕ В ЕВРОПА: НА "АНФИЙЛД" Е ПЪЛНА ЛУДНИЦА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички