Ман Юнайтед и Ливърпул в битка за играч на Арсенал


Ман Юнайтед и Ливърпул в битка за играч на Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

1487 0

Ръководствата на Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще спорят за полузащитника на Арсенал Арън Рамзи, твърди "The Standard". Според изданието двата клуба ще отправят оферти за уелския национал още през януари, когато отваря зимния трансферен прозорец.

27-годишният Рамзи се намира в последните месеци от своя договор с "артилеристите", който не се очаква да бъде удължен. Това на практика означава, че уелсецът може да преговаря с други отбори още от 1 януари, за да намери подходящото продължение на своята кариера.

Интерес към играча имаше и от Италия. Милан, Интер и Ювентус също следяха ситуацията около полузащитника, но за Рамзи остават приоритет отборите на Острова. Причината е, че неговото семейство вече се е устроило в столицата на Англия и уелсецът предпочита да премине в друг отбор от Висшата лига.

Арън Рамзи прекара над 10 години в състава на "топчиите", но неговата кариера на "Емирейтс" е изправена пред своя край. Уелсецът има впечатляващите 339 мача с червения екип, а головете му на сметката са 59.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички