Буфон назова любимите си стадиони и отсече: На "Анфийлд" е пълна лудница


Буфон назова любимите си стадиони и отсече: На "Анфийлд" е пълна лудница
Снимка: Guliver/GettyImages

3549 0

Джанлуиджи Буфон се отдаде на феновете си по време на паузата за мачове на националните отбори. Италианската легенда, който в момента е втори вратар в ПСЖ, проведе своеобразно интервю в своя Инстаграм, по време на което отговаряше на десетки въпроси на своите фенове.

Един от най-любопитните моменти беше свързан със стадионите, на които стражът е играл по време на легендарната си кариера. Той беше помолен да обяви любимите си стадиони и безспорният №1 в класацията му се оказа "Анфийлд".

"Има много страхотни стадиони, на които съм играл и съм бил. Определено един от любимите ми е "Анфийлд" в Ливърпул. Това е един от малкото стадиони, заедно с тези на Рейнджърс в Глазгоу и Фенербахче в Истанбул, където в първите 15-20 минути на всеки мач е лудница и се създава такава шумотевица... имал съм проблеми изобщо да се съсредоточа, когато играя там", каза Буфон.

Италианският вратар премина в ПСЖ след дългогодишна служба в Ювентус в опит да помогне на парижани, а и на себе си, да спечелят Шампионска лига. Защо обаче Буфон стана втори вратар в ПСЖ вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички