Дибала пред трансфер в Манчестър: Какво каза той за Юнайтед няколко месеца по-рано?


Дибала пред трансфер в Манчестър: Какво каза той за Юнайтед няколко месеца по-рано?
Снимка: Getty Images/Guliver

10697 0

Трансферът на Пауло Дибала в тима на Манчестър Юнайтед изглежда, че съвсем скоро ще се осъществи. Както SportLive съобщи по-рано, агентът на Дибала вече е в Англия, където преговаря за бъдещето на своя клиент, а сделката предвижда Лукаку да премине в Ювентус и допълнителна сума за "бианконерите".

Тази новина буквално доведе феновете на "дяволите" до неистова радост. "Червените" със сигурност помнят попадението на Дибала на "Олд Трафорд" в края на миналата година, когато аржентинецът изкова собственоръчно победата на Ювентус в груповата фаза на Шампионска лига.

Именно тогава Пауло Дибала направи любопитно изказване, с което сякаш си проправи път към Манчестър, за да се стигне до потенциалния му трансфер през това лято. Дибала заяви преди мача: "Театъра на мечтите": За да играеш на подобни исторически стадиони, трябва да си направил много жертви като малък."

След реванша в Торино и провокацията на Жозе Моуриньо към феновете на "бианконерите", Дибала отвърна по подобаващ начин на португалеца (вижте тук). Междувременно Жозе Моуриньо говори пред Sky Sports относно своето бъдеще, заявявайки че има много предложения за работа, но чака "Моуриньовците" - подробности четете в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички