Ювентус предлага безумна сделка на Манчестър Юнайтед за Лукаку


Ювентус предлага безумна сделка на Манчестър Юнайтед за Лукаку
Снимка: Guliver/GettyImages

13676 0

Ръководството на Ювентус е готово на отчаяни действия, за да спре трансфера на Ромелу Лукаку в Интер. "Бианконерите" са взели решение да включат Пауло Дибала в сделката за белгиеца в опит да убедят "червените дяволи" да продадат нападателя на италианския шампион.

Според информация на "Sky Sports", "нерадзурите" все още преговарят с английския тим, но последната оферта от 60 милиона евро беше отхвърлена. Заради забавените преговори Ювентус се опитва да се намеси и е склонен да се раздели с Дибала, за да вземе Лукаку за партньор в атаката на Кристиано Роналдо.

Аржентинският ас рядко получава шансове за изява, най-вече във важните мачове, а новият наставник Маурицио Сари държи да бъде привлечен топ нападател до края на трансферния сезон. Самият Дибала е намеквал, че иска да остане в Юве и не е ясно дали би се съгласил да замине за Манчестър. Сериозен интерес към Дибала има и от страна на Тотнъм.

Ако офертата за Лукаку не бъде приета, то "бианконерите" имат готов вариант за нов нападател, защото Мауро Икарди иска задължително да остане в Италия (защо - вижте в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички