Дибала обясни какво е казал на Моуриньо след провокацията му


Дибала обясни какво е казал на Моуриньо след провокацията му
Снимка: Getty Images/Guliver

6022 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала разказа какво се е случило между него и мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след загубата от англичаните в груповата фаза на Шампионска лига. След последния съдийски сигнал Моуриньо демонстративно предизвика феновете на "бианконерите", слагайки ръка на ухото си и показвайки, че не може да ги чуе.

Отборът на португалеца губеше в Торино след гол на Кристиано Роналдо, но с 2 попадения в края стигна до изненадващата победа. Жестът на Моуриньо не се хареса на няколко от футболистите на Ювентус, сред които и Дибала, който проведе някакъв разговор със Специалния.

РОНАЛДО: ЮНАЙТЕД НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ, НЕ НАПРАВИ НИЩО

РОНАЛДО: ЮНАЙТЕД НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ, НЕ НАПРАВИ НИЩО

"Просто му казах, че нямаше нужда да прави този жест. Нямаше нужда да създава повече напрежение, отколкото вече имаше. Понякога ти се обиждаш и това е лошо, но да създаваш повече напрежение, отколкото вече има... Казах му, че няма нужда, не съм го обиждал. Просто му казах това и си тръгнах", призна аржентинецът пред "Sky Sport Italia".

Голът в този мач, който Кристиано Роналдо вкара за Ювентус, заслужава да се види отново. Вижте го тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички