Юрген Клоп не полетя в облаците след победата на Ливърпул с 3:1 в Португалия


Юрген Клоп не полетя в облаците след победата на Ливърпул с 3:1 в Португалия
Снимка: Getty Images

2063 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви след победата срещу Бенфика, че първият 1/4-финал е бил труден, както е и очаквал и не пропусна да похвали вратаря на португалците за добрите му изяви:

"В крайна сметка, да гостуваш тук в Шампионска лига е трудно. Беше очевидно, че Бенфика се "бореше за живота си". Те заслужаваха гола, който вкараха, въпреки че можехме да се защитим по-добре в тази ситуация. Мачът беше труден, както и очаквах. Особено когато те отбелязаха", започна немският специалист.

"Бенфика изигра наистина добър мач, но вратарят им бе най-добрият играч - направи някои наистина добри спасявания. Това е - спечелихме, имаме аванс от две попадения на "полувремето"", добави Клоп, който призна, че все още нищо не е решено в този 1/4-финален сблъсък:

"Това беше просто "първото полувреме", макар че сега вече знаем много повече за нашия опонент. Те победиха Аякс като гости... наясно сме с техните качества. Сега ще имаме един хубав мач, но след това ще бъдем готови отново да се изправим срещу Бенфика".

*"Хубавият мач", който визира Юрген Клоп, е гостуването на Манчестър Сити от английската Висша лига, което ще се състои на 10 април (неделя, 18:30 часа).

Припомняме, че разликата между мърсисайдци и "гражданите" е само една точка и този сблъсък може да се окаже решаващ за титлата на Острова. Реваншът на Ливърпул с Бенфика на "Анфийлд" ще се проведе на 13 април (сряда)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички