Съдия от Манчестър ще свири дербито Манчестър Сити - Ливърпул, феновете на мърсисайдци недоволстват


Съдия от Манчестър ще свири дербито Манчестър Сити - Ливърпул, феновете на мърсисайдци недоволстват
Снимка: Getty Images

1900 0

Антъни Тейлър бе избран да ръководи най-важния мач за настоящия сезон във Висшата лига - дербито между Манчестър Сити и Ливърпул. Двата английски гранда, които се борят за титлата, ще се срещнат на "Етихад" тази неделя, а феновете на мърсисайдци вече изказват недоверието си към съдията.

В социалните мрежи привърженици на "червените" припомнят факта, че Антъни Тейлър е от Манчестър. Тейлър обаче е един от най-опитните съдии във Висшата лига, като досега е водил 47 мача на Ливърпул - 27 победи и 9 загуби за "червените".

В 47-те мача съдията е показал само два червени картона на Ливърпул. Антъни Тейлър е водил три мача между Манчестър Сити и Ливърпул, като два от тях са спечелени от "гражданите" под ръководството на Хосеп Гуардиола. Другият мач е от 2013-а и завършва при равен резултат 2:2.

Феновете на мърсисайдци не са доволни и от съдията, който ще отговаря за ВАР - Пол Тиърни, който е от Уигън - град, попадащ в областта на Манчестър. Разликата между Манчестър Сити и Ливърпул е само една точка и "червените" ще трябва да търсят победата на "Етихад" на всяка цена, макар и да не са печелили шампионатен двубой там от 2015-а.

Преди двубоя срещу Манчестър Сити Ливърпул ще трябва да се фокусира върху представянето си в Шампионска лига. Ето къде можете да гледате гостуването на Ливърпул на Бенфика в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички