Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри кой е бил "ключът" към успеха срещу Челси


Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри кой е бил "ключът" към успеха срещу Челси
Снимка: Getty Images

3945 0

Наставниът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви след края на тежкия сблъсък с Челси, че тимът му не е заслужавал да изостава в резултата на "Бернабеу", защото е играел добре, но и призна, че на базата на случилото се в първия мач в Англия, футболистите му не са изпитвали обичания "глад" за голове:

"Страдахме много, губехме с 2:0, а не заслужавахме - отборът играеше добре. Аз също страдах. Не изпитвахме глад да отбележим гол, не се нуждаехме от него, но лично за мен - не беше справедливо да губим с два гола. Имахме трудности, бяхме притеснени, но 0:3 вече освободи психически отбора и той даде всичко от себе си. На базата на тези 120 минути, мисля, че си заслужихме класирането напред", каза той след края на срещата пред "Diario AS".

"Успяхме, защото имахме енергията да запазим мача 'жив'. Направих смените, за да вкарам още повече енергия. Знаехме, че мачът ще бъде труден, но всъщност беше по-сложен, отколкото очаквахме. Страдахме, но колкото повече страдаш - толкова по-щастлив си", добави Татко Карло философски.

Запитан по-подробно за избора на играчи, които да се появят в игра, той заяви следното:

"Отстрани аз трябва да бъда спокоен и да преценявам какво трябва да направя. Пуснах Камавинга и Родриго, за да вкарам свежест в отбора. Челси положи много усилия при пресирането и това ни даде предимство в продълженията - тогава ние бяхме по-свежи", разкри "ключа" към крайния успех опитният Анчелоти.

Вижте още: Сензацията е факт: Виляреал изхвърли Байерн Мюнхен от Шампионска лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички