Разочарованият Томас Тухел отправи хаплив коментар към главния съдия и Реал Мадрид


Разочарованият Томас Тухел отправи хаплив коментар към главния съдия и Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

12772 0

Старши треньорът на Челси Томас Тухел смята, че неговият отбор е заслужавал да се класира на 1/2-финалите в Шампионска лига. Актуалният носител на трофея от миналия сезон отпадна на четвърфинал от Реал Мадрид, въпреки че победи на "Сантяго Бернабеу" с 3:2.

"Случилото се е от този вид поражения, които можем да осмислим и да преглътнем, защото дадохме всичко от себе си и няма за какво да съжаляваме. Играхме по начина, по който искахме да играем и показахме класата и характера, които този отбор притежава. Заслужавахме да продължим напред, но не беше писано - просто нямахме късмет", каза германецът след края на мача пред "BT Sport".

"Трябваше да преодолеем голямо изоставане. За съжаление, и двата техни гола дойдоха от неточности при изграждането на атаките. Те се възползваха от тях с индивидуалната класа на играчите си. В двата мача допуснахме прекалено много от тези големи грешки", призна Тухел.

След това мениджърът на Челси "хвърли ръкавицата" към "белия балет" и главния рефер, който в 63-ата минута отмени гол на Маркос Алонсо за 3:0, след като ВАР му сигнализира за игра с ръка на бранителя на "сините". Претенциите на Тухел бяха свързани с това, че полякът Шимон Марчиняк не е прегледал сам ситуацията:

"Много съм разочарован, че съдията не прегледа лично ситуацията, но това е, което получаваш, когато играеш срещу Реал Мадрид в Шампионска лига", отсече Томас Тухел.

ПРОЧЕТЕТЕ И МНЕНИЕТО НА КАРЛО АНЧЕЛОТИ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички