Каземиро защити Гарет Бейл, след като бе освиркан от феновете на Реал


Каземиро защити Гарет Бейл, след като бе освиркан от феновете на Реал
Снимка: Getty Images

1420 0

Реал Мадрид победи като домакин Хетафе с 2:0 в мач от Ла Лига в събота. 20 минути преди края на двубоя Карим Бензема бе заменен от завърналия се от Тотнъм Гарет Бейл. Част от феновете на "Сантиаго Бернабеу" освиркаха мощно уелския нападател. 

След края на срещата Каземиро се застъпи за съотборника си и разкритикува проявата на "белите" фенове. Полузащитникът определи Бейл като "исторически за клуба играч".

"Когато един играч бива освиркван, това е обида към всички нас. Не съм съгласен, когато такива неща се случват", коментира бразилецът на пресконференция преди предстоящия мач с Челси в 1/4-финалния реванш от Шампионска лига. 

"Трябва да го подкрепим. Не ми хареса начинът, по който Бейл бе освиркан онзи ден, защото той е исторически играч за този клуб. Когато освирквате такъв играч, вие освирквате историята на клуба. 

Ако сме заедно, сме заедно всички. Искам "Бернабеу" да кара косата ми да настръхне. Разчитаме на подкрепата на публиката", коментира халфът. 

Гарет Бейл играе за "белия балет" от близо 10 години. През тях той записа 106 гола и 67 асистенции за клуба. Уелсецът има 17 трофея с екипа на "белите" и бе главна фигура за спечелването на Шампионска лига 4 пъти с отбора от столицата. 

Въпреки това той често бива критикуван поради "лиса на ангажираност" спрямо клуба от Мадрид. Последните години Бейл влезе в пряк конфликт с ръководството на Реал, което от своя страна му донесе негативни реакции от феновете. 

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, също застана на страната на футболиста си и предупреди сериозно футболистите на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички