Роналдо Феномена определи еднозначно своя фаворит за Златната топка!


Роналдо Феномена определи еднозначно своя фаворит за Златната топка!
Снимка: Getty Images/Guliver

13859 0

Бразилската легенда Роналдо Назарио даде интервю пред "Скай Спорт Италия" и сподели някои интересни неща относно своята кариера като футболист и настоящата му позиция като президент в испанския Валядолид.

Бразилецът определи нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема като фаворит за Златната топка през този сезон.

„В Шампионска лига Реал Мадрид е фаворит. Те се представят колебливо, но са в симбиоза с това състезание. Имат Анчелоти на пейката, който е един от най-добрите в света. Бензема? Той заслужава Златната топка, казвам го от години и ме критикуваха... но той го заслужава, той е страхотен нападател", категорично заяви Роналдо.

За спомените и любовта на хората

„Имам много хубави спомени, но това, което ме учудва всеки път, е привързаността на хората, където и да отида. Винаги намирам много уважение от всички. Спортните резултати, постиженията както с Бразилия, така и с отборите... беше красив спортен живот“, спомни си легендата на Бразилия.

Ролята на президент във Валядолид

„Като президент все още имам важни неща за вършене, но по време на кариерата си на футболист имах страхотни учители, като се започне от Морати, който ми беше като баща и който ме научи на много, и Флорентино Перес, който беше страхотен“, сподели бразилския Роналдо.

Какво обича да прави в свободното си време Роналдо (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички