Треньорът на Милан съжали за липсата на втори гол срещу Наполи: Този сблъсък тепърва ще се решава


Треньорът на Милан съжали за липсата на втори гол срещу Наполи: Този сблъсък тепърва ще се решава
Снимка: Getty Images

1171 0

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, бе доволен от победата с 1:0 над Наполи в първия сблъсък между двата тима от 1/4-финалите в Шампионска лига, но и изрази съжаление от факта, че неговите футболисти не са успели да отбележат втори гол във вратата на "небесносините".

"Много съм щастлив, че мога да споделя тази прекрасна вечер с феновете. Историята на Милан е пълна с триумфи в Шампионска лига, но през последните години човек може само да мечтае за завръщане", заяви Пиоли на пресконференцията си.

"Не започнахме много добре и позволихме на Наполи да ни създаде проблеми, но в крайна сметка постигнахме първата си домакинска победа срещу този отбор от три години. Още преди мача смятах, че шансовете да продължим напред са равни, като сега след мача мнението ми не се променя", обясни наставникът на "росонерите" и допълни:

"Радвам се, че не загубихме фокус и бяхме готови да се жертваме, играейки без топка, позволявайки на Наполи да направи само това, което е неизбежно. Жалко, че не успяхме да вкараме и втори гол, но този сблъсък тепърва ще се решава".

*Реваншът между Наполи и Милан на стадион "Диего Армандо Марадона" е на 18 април (вторник) от 22:00 ч. (българско време)!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Наполи поздрави вратаря на Милан и съжали, че се е забавил с конкретно решение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички