Карло Анчелоти е класа и с топка в крака: Показа завидно докосване и финес (ВИДЕО)


Карло Анчелоти е класа и с топка в крака: Показа завидно докосване и финес (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3831 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти грабна вниманието по време на двубоя срещу Челси в Шампионска лига. Както е известно, Анчелоти сломи бившия си тим след успех с 2:0 за "кралския клуб" на "Сантяго Бернабеу".

Реал безспорно бе по-добрият на терена и можеше да си заслужи дори по-сериозен аванс преди реванша. Още повече, след като се оказа и с човек повече на терена след червен картон на Бен Чилуел. Все пак "сините" от Лондон запазиха надежда за ответния мач след седмица у дома.

64-годишният наставник на Реал е известен със своята класа - и при начина си на обличане, и в изказванията си, и в маниерите си. Този път обаче той показа по-различна класа. Показа, че още умее да борави с топка в крака.

След като топката се бе насочила към него с никак не малка скорост, италианецът показа завиден контрол с десния си крак, преди да я "приспи" със своя ляв крак. Впоследствие пък я изрита към Дани Себайос.

Видеото набира популярност в социалните мрежи, където се шегуват, че Карло е показал по-добър контрол над топката в сравнение с играчите на Челси. Вижте изпълнението му чрез кадрите по-долу в материала.

В друг момент от мача пък дори Анчелоти не повярва как поредната лекция на Модрич бе лишена от гол-бижу (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички