Нито Бензема, нито Винисиус: Анчелоти посочи най-добрия за Реал срещу Челси в Шампионска лига


Нито Бензема, нито Винисиус: Анчелоти посочи най-добрия за Реал срещу Челси в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

6753 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от успеха на своя тим с 2:0 над Челси. Чрез него "кралския клуб" взе добър аванс преди реванша от четвъртфиналите в Шампионска лига, който ще състои след седмица.

Италианският специалист отличи един от своите футболисти, като го определи за най-добрия на терена. Става въпрос за полузащитника Федерико Валверде, който отново бе неуморен и покриваше огромен периметър от терена.

"Валверде вероятно бе най-добрият играч на терена. Той игра с такава голяма енергия, помогна ни много дефанзивно. Той е невероятен в желанието си да ни помогне да си върнем топката" - бе категоричен Анчелоти.

Все пак италианецът е наясно, че сблъсъкът далеч не е приключил. Той се надява да види от същото и на "Стамфорд Бридж", защото вярва, че с това представяне полуфиналът ще бъде достигнат.

"Изиграхме завършен двубой. Трябва да сторим същото в Лондон, за да играем полуфинал. Искахме да сме сигурни, че ще имаме аванс за реванша и успяхме. Челси е много силен отбор и страдахме в някои моменти. Много се стараехме да си връщаме топката и да пресираме. Доволен съм от представянето.

Не е лесно да си на пейката в такъв мач, но съм щастлив. Трябва да сме спокойно и да знаем, че всичко може да се случи във футбола - въпреки аванса ни. Доволни сме от резултата и представянето, но нищо не е приключило. Трябва да се борим още 90 минути. Челси ще опита всичко, за да спечели следващата седмица" - завърши Анчелоти.

Самият италианец също имаше възможност да демонстрира какво умее. Анчелоти показа, че е класа и с топка в крака - завидно докосване и финес (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички