Треньорът на Наполи поздрави вратаря на Милан и съжали, че се е забавил с конкретно решение


Треньорът на Наполи поздрави вратаря на Милан и съжали, че се е забавил с конкретно решение
Снимка: Getty Images

2172 0

Треньорът на Наполи - Лучано Спалети, не бе особено словоохотлив на пресконференцията си след загубата от Милан в първия 1/4-финален сблъсък от Шампионска лига. Лидерът в Серия А отстъпи с 0:1 на "Сан Сиро" и ще търси пълен обрат на "Диего Армандо Марадона" на 18 април, за когато е насрочен реваншът.

"Нямам какво толкова да кажа. Да коментираш веднага след края на мачовете е загуба на време - не можеш да промениш случилото се. Видях страхотно отношение от отбора, дори когато останахме с 10 души на терена", каза Спалети след последния съдийски сигнал и след това съжали, че се е забавил с изваждането от игра на Андре Замбо Ангиса, който получи два жълти картона между 70 и 74-та минута и бе изгонен.

"Бях планирал да го сменя, просто се чудех точно кого да пусна при тройната смяна, колебаех се за третия човек", обясни наставникът, който действително извърши тройна корекция в 81-вата минута, когато тимът му вече бе останал с човек по-малко. "Съжалявам, че той игра още две минути, докато взема решението".

"Поздравих Менян за неговите спасявания! Милан е страхотен отбор. Ние играхме така, както трябваше и както очаквах", завърши Лучано Спалети.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Милан съжали за липсата на втори гол срещу Наполи: Този сблъсък тепърва ще се решава!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички