След новата засечка в баварската "машина": Юлиан Нагелсман назова причината за равенството със Залцбург


След новата засечка в баварската "машина": Юлиан Нагелсман назова причината за равенството със Залцбург
Снимка: Getty Images

1205 0

Юлиан Нагелсман разкритикува водения от него Байерн Мюнхен за това, че е направил "твърде много грешки", след като германският колос стигна до късно изравнително попадение срещу РБ Залцбург.

Австрийците бяха много близо до това да стигнат до изненадващ успех в първия осминафинален сблъсък от Шампионска лига между двата състава, преди Кингсли Коман да оформи равенството с гол в заключителните мигове от срещата.

Но, като цяло, това бе поредна разочароваща вечер за Нагелсман и компания, като лидерът в Бундеслигата отново не показа нужната страст и креативност. И старши треньорът на баварците очаквано бе разочарован, главно от представянето на тима си през първата част, смятайки, че резервата Чуквубуике Адаму е отбелязал гола за Залцбург твърде лесно:

"Направихме твърде много грешки през първото полувреме. Загубихме много топки дори когато не бяхме поставени под голямо напрежение. Голът, който допуснахме, беше всъщност сравнително лесен за предотвратяване. Завършекът бе добър, но можеше да го избегнем", започна наставникът на мюнхенци.

След като Байерн бе изненадан от Бохум в събота, Нагелсман се надяваше, че Шампионската лига ще предложи възможност за незабавна реакция, но баварците отново изпитаха затруднения. 

Нагелсман все пак бе впечатлен от реакцията на отбора след почивката: "Справихме се добре през второто полувреме. Поехме повече рискове с нашата защита и заслужавахме да отбележим изравнителен гол", завърши старши треньорът на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички