Симоне Индзаги започна коментара си за мача с шега, постави Ливърпул в Топ 2 на Европа


Симоне Индзаги започна коментара си за мача с шега, постави Ливърпул в Топ 2 на Европа
Снимка: Getty Images

5266 0

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги се пошегува, че се чувства облекчен, че не му се налага всяка седмица да играе срещу Ливърпул, след като неговите футболисти загубиха първия 1/8-финал в Шампионска лига.

"Нерадзурите" се справяха сравнително добре срещу мърсисайдци, но в 75-ата минута нулевото равенство бе нарушено, а малко след това последва и втори гол във вратата на Ханданович.

"Надяваме се, че няма да се изправяме срещу Ливърпул във всеки мач", каза на майтап Индзаги след двубоя пред "Amazon Prime".

"Доволен и горд съм от моя отбор. За съжаление, по време на най-добрия ни период от мача, не успяхме да вкараме гол, въпреки че го заслужавахме. Със сигурност заслужавахме повече, но Ливърпул е един от двата най-добри отбора в Европа в момента, по мое мнение".

"Знаем, че тези вечери в Шампионска лига могат да бъдат такива, но този мач трябва да ни даде допълнително самочувствие, защото играхме достойно. Трудно е да се говори след такъв резултат, но той е отправна точка за Интер. Мисля, че Ливърпул е най-силният противник, срещу когото сме играли през настоящия сезон", добави наставникът на италианците.

Какво каза неговият колега Юрген Клоп след срещата - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички