Нападнаха Мюлер и съпругата му, защото продават... сперма на кон, ето "тарифата"


Нападнаха Мюлер и съпругата му, защото продават... сперма на кон, ето "тарифата"
Снимка: Getty Images

5763 0

След като цяла седмица една от водещите теми бе Курт Зума и агресията му срещу котка, сега е ред на друго животно и друг футболист. Става въпрос за дългогодишния футболист на Байерн Мюнхен Томас Мюлер, като е въвлечена и неговата съпруга.

Двамата са си навлекли гнева на организацията за защита на правата на животните PETA. Томас Мюлер и неговата съпруга Лиса, която е шампион по дресиране, притежават собствена ферма. Играчът дори наскоро призна, че един от конете е контузен.

"За съжаление, имамел оши новини. Нашият любимец Д'Авие няма да е на линия в следващите месеци. За нещастие, той се подхлъзна по време на тестови упражнения за сезона и падна неприятно. Той получи контузия около зоната на копитото и ще има нужда от пълна почивка в следващите няколко месеца. Той е здраво момче, а и можеше да е по-зле" - написа тогава Мюлер.

Според информацията, конете се използват и за проучвания, а семейство Мюлер продава замразена конска сперма. Тя струва 200 евро за един път. От PETA обвиняват семейство Мюлер и за контузията, и за продажбата на сперма.

За първото твърдят, че контузията е можело да се избегне, а за второто - че конът е принуждават да прави секс насила. "Ужасно е, че провъзгласили се за любители на конете карат животните, за които се грижат, да правят секс насила, за да изкарват максимално много пари от тях. Контузиите на Д'Авие при Лиса и Томас Мюлер можеха да се избегнат категорично" - сподели Яна Хогер - говорител на групата.

Наскоро пък Томас Мюлер коментира новия си договор с Байерн Мюнхен и не звучеше никак обнадеждаващо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички